PK Smedeservice

Hos PK Smedeservice sætter vi en dyd i at opfylde kundens behov, hvad enten der måtte være tale om en standardløsning, eller en mere kompliceret kreativ tanke du vil have gjort virkelig. Vores erfaring i firmaet spænder vidt, hvorved vi også kan være den rigtige sparringspartner i dit projekt, vi har ganske enkelt den faglige viden du har behov for i forbindelse med smedje arbejde.

Vi har gennem mange opgaver, tilegnet os viden omkring hvordan ideer lettest bliver til virkelighed. Her kan vi nævne vores erfaring blandt andet rummer, smede arbejde til private, erhverv, landbrug, lastbilbranchen såvel som bådfolket. Det er kendetegnende for vores virksomhed, at vi altid leverer vores produkter i høj kvalitet, derved opnår du en langtidsholdbar løsning når du bruger PK Smedeservice til at få fremstillet hvad dine behov kræver.

Et af de områder vi også kan være behjælpelige med, er valg af materiale til dine projekter. Vi har arbejdet med jern, såvel rustfri som aluminium. Ved at have denne fleksibilitet i forhold til materialer, så vil i også opleve at vi giver jer en reel fagligt baseret vurdering af hvad der passer bedst til jeres opgave. Vi kan klare alle former for opgaver, derfor er ingen opgave for stor eller lille til at vi kan tage hånd om projektet.

Vi ser frem til at høre fra jer, i forbindelse med fremstillingen af jeres ide/produkt, og er sikre på vi i fællesskab kan opnå en løsning der kommer begge parter til gode.

Få et godt tilbud

Om PK Smedeservice

Hos PK Smedeservice sætter vi en dyd i at opfylde kundens behov, hvad enten der måtte være tale om en standardløsning, eller en mere kompliceret kreativ tanke du vil have gjort virkelig.

Vores erfaring i firmaet spænder vidt, hvorved vi også kan være den rigtige sparringspartner i dit projekt, vi har ganske enkelt den faglige viden du har behov for i forbindelse med smedje arbejde.